Contact

Contact

Contactpersonen

Contactpersoon voor besturen en aanvraag offerte: Julia Bart
tel.  06-55 75 21 69     mail: dordrechtskamerorkest@gmail.com

Voor algemene vragen over het Dordrechts Kamerorkest:
mail: dordrechtskamerorkest@gmail.com

Werkwijze en kosten

U vraagt een offerte voor uw (koor)project aan. In goed overleg bepalen we een passende orkestbezetting bij uw koor en het programma. Zodra programma, data/tijden en bezetting zijn vastgesteld stelt DKO voor uw (koor)project een offerte op.

In het offertebedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • de orkestrepetities en zaalhuur;
  • tutti orkestrepetitie in Dordrecht onder leiding van de koordirigent;
  • de generale repetitie;
  • uw concert;
  • reiskosten;
  • kosten KCB* en loonbelasting en werknemersverzekeringpremies;
  • orkestinspectie
  • organisatie en administratiekosten.

Het bedrag is exclusief organist/klavecinist, het huren van bladmuziek en de eventuele huur van instrumenten. Indien het Dordrechts Kamerorkest de te spelen werken in eigen bezit heeft, dan worden geen kosten in rekening gebracht.

*Dordrechts Kamerorkest werkt sinds 2022 samen het Kunstenaars Contractbureau (KCB) van de Koninklijke Christelijke Zangersbond.

Offerte

Vraag uw offerte aan via Julia Bart
tel.  06-55 75 21 69     mail: dordrechtskamerorkest@gmail.com

Adres repetitieruimte

Het Dordrechts Kamerorkest repeteert in het Energiehuis in Dordrecht (Noordendijk 148).Energiehuis

De uitstraling van deze voormalige energiecentrale is imposant, industrieel, stoer en eigenzinnig. Het Energiehuis is een dynamisch gebouw. Hieronder vind je nog een aantal aanwijzingen als je met het openbaar vervoer wilt komen, als je je auto wilt parkeren en een routebeschrijving.

Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Dordrecht is het Energiehuis te bereiken met de lijn 10 (halte Energiehuisplein) en buslijnen 3,4 en 14 (halte Noordendijk). Steek bij Halte Noordendijk de weg over de Noordendijk in. Het Energiehuis bevindt zich aan uw rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis. Klik hier voor het tarief. U kunt ook, in beperkte mate, parkeren op het Energiehuis terrein. Op het Energiehuisterrein geldt het volgende tarief, klik hier. Gratis Parkeren kan ook, maar dat betekent dat je wel een stukje moet lopen. Zie onderstaande afbeelding.

 

In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kunt u zich bij de rolpoort melden, waar een intercom is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kan u uw fiets uit de stalling halen.

Routebeschrijving naar Parkeerterrein Energiehuis

Vanaf de A15

Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg) Neem afslag 23 ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla op het kruispunt met de Oranjelaan (stoplichten) rechtsaf. Sla bij het volgende stoplicht linksaf de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam

Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’. Sla bij de stoplichten rechtsaf: u rijdt nu op de Laan der Ver. Naties die overgaat in de Dokweg. Ga het spoorviaduct onderdoor en sla vervolgens bij de stoplichten rechtsaf. U vervolgt de weg langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten vervolgens rechtsaf en ga daarna direct links de Oranjelaan op. Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf, de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.