Tickets 11 juli

Tickets 11 juli

Bestel nu uw ticket voor ‘LET US PLAY AGAIN!’

Zaterdag 11 juli 2020 verwelkomen we je graag weer voor een wel heel bijzonder concert van het Dordrechts Kamerorkest m.m.v. Drechtsteden Jeugdorkest, sopraan Wendy Roobol en het jonge blokfluit-talent Christiaan Blom. Op het programma staan werken van o.a. J.S. Bach, Vasks, Vivaldi en Sammartini.

Datum & tijd: zaterdag 11 juli 2020 – 20.30 tot 21.30 uur

Zaal & plaats: Wilhelminakerk – Blekersdijk 41 Dordrecht

Gezondheid en veiligheid van ons publiek en musici staan altijd voorop. Daarom spelen wij ons concert volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe publiek, musici en vrijwilligers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. We zullen ons de komende tijd inzetten om te voldoen aan het protocol, en daarmee een veilige en prettige ervaring te bieden voor jou als onze concertbezoeker.

Vanaf 1 juli 2020 geldt er een maximum capaciteit van 100 bezoekers per zaal, er zijn dus maar beperkte plaatsen! OP=OP

Kaarten alleen online, niet aan de deur te koop!

Tot en met 10 juli alleen vooraf online kaartjes te bestellen via dkopenning@gmail.com  en geef altijd volgende aan ons door:

– je voor- en achternaam
– naam of namen van andere huisgenoten die meekomen
– bestel je kaarten voor anderen of familie waarmee je geen huishouden vormt; geef dat dan ook duidelijk aan!
– gewenste aantal kaarten
– de prijs (vanaf 15 euro of meer) die je in totaal wil betalen voor je kaart(en) 

 • Kinderen en jeugd t/m 18 jaar: €15,- (minimum)
 • Studenten/volwassenen van 18 t/m 29 jaar: €20,- (minimum)
 • Volwassenen vanaf 30 jaar: €25,- (minimum)

Wacht op een betaalverzoek van de penningmeester van het Dordrechts Kamerorkest. Betaal vervolgens je kaartje(s). Het is op 11 juli niet mogelijk kaarten aan de deur van de kerk te kopen.

Een kaartje incl. consumptie kost minimaal 15/20/25 euro per stuk. Waarom minimaal? Wil je meer betalen voor je kaartje als extra ondersteuning van de musici in deze moeilijke tijd, dan kan dat altijd! 🙂 

 Let op:

Als je een kaartje bij ons hebt besteld en koopt geef je daarmee automatisch aan dat je geen (corona-gerelateerde) -gezondheidsklachten hebt. Mocht je toch klachten ontwikkelen dan kan je niet naar het concert komen en kunnen we je kaartje niet restitueren.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE MAATREGELEN BINNEN ONS 1,5 METER PROTOCOL?

Wij zijn blij dat we met deze maatregelen weer concertbezoekers mogen ontvangen. Dit zal natuurlijk anders zijn dan je gewend bent, maar we zullen er alles aan doen om je in alle veiligheid een prettige concertervaring te bieden. Een veilige omgeving is natuurlijk ook belangrijk voor onze musici en vrijwilligers. De vrijwilligers doen hun uiterste best om het publiek te helpen binnen de benodigde maatregelen.

 • Er is een maximum zaalcapaciteit van 100 bezoekers in de kerkzaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers.
 • Een vrijwilliger helpt met het plaatsen van het publiek in de kerkzaal en geeft aanwijzingen wanneer het publiek de zaal verlaten.
 • Het concert duurt 1 uur en heeft GEEN pauze: hiermee reguleren en minimaliseren wij de toestroom van onze bezoekers op hetzelfde moment.
 • Rond het concert zal extra in- en uitlooptijd worden gehanteerd, zodat het publiek op afstand van elkaar een plaats krijgt toegewezen. Houd de website dordrechtskamerorkest.nlin de gaten voor de laatste informatie.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen en de Wilhelminakerk heeft bijzondere aandacht besteedt aan de ventilatie om publiek, musici en vrijwilligers te beschermen. De zaalindeling is aangepast; op het balkon is de eerste rij bijv. niet toegankelijk vanwege het gevaar van “ over de rand hoesten”.
 • Bij binnenkomst ontsmet iedereen verplicht zijn handen en stellen wij je de vraag of je geen (corona-gerelateerde) – gezondheidsklachten hebt. Bij twijfel kunnen wij je verzoeken om de Wilhelminakerk te verlaten en kunnen we je kaartje niet restitueren.

 

WAT KAN JIJ DOEN?

 • Kom je met personen uit hetzelfde huishouden, dan mag je naast elkaar zitten. Koop dan je kaarten gezamenlijk dan weten wij dat jullie bij elkaar horen.
 • Kom je met iemand samen van buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5 meter afstand te bewaren; dat kan in de kerkzaal van de Wilhelminakerk doordat we de stoelen en rijen voldoende uit elkaar zetten.
 • Komen de begeleiders uit verschillende huishoudens, dan dienen zij 1,5 meter afstand te bewaren.
 • We vertrouwen hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van ons publiek.
 • Kom niet naar het concert als je ziekteverschijnselen hebt. Bij twijfel verzoeken wij je om de Wilhelminakerk te verlaten.
 • Bestel alleen online via mail en wacht op een betaalverzoek van de penningmeester van het Dordrechts Kamerorkest. Betaal vervolgens je kaartje(s). Het is op 11 juli niet mogelijk kaarten aan de deur van de kerk te kopen. Daardoor is het helaas ook niet mogelijk om evt. kortingen toe te passen en hanteren we 1 vast tarief.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens je bezoek van medebezoekers, onze musici en vrijwilligers.
 • Kaartjes moeten voor 10 juli betaald zijn door een bankoverschrijving aan het Dordrechts Kamerorkest. Hiervoor sturen wij je een betaalverzoek zsm na jouw bestelling. Let op dat daar even tijd tussen kan zitten omdat het werk door vrijwilligers wordt gedaan.
 • Kom te voet, met de fiets of de auto. Maak zo min mogelijk gebruik van het OV.
 • Was je handen voor vertrek en ook wanneer je weer thuis bent.
 • Tip: ga voor vertrek thuis nog even naar het toilet, alle kleine beetjes helpen.
 • We doen het samen, wees lief voor elkaar!

 

Dordrechts Kamerorkest, Drechtsteden Jeugdorkest en de Wilhelminakerk Dordrecht