Specialist in koorbegeleiding

Specialist in koorbegeleiding

Begeleidingsorkest voor Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Noord- en Zuid-Holland

Het Dordrechts Kamerorkest is een professioneel begeleidingsorkest dat gespecialiseerd is in de orkestrale begeleiding van koren. Door zijn flexibele bezetting en dienstverlenende opstelling maakt het DKO ieder concert tot een succeservaring voor zowel koor als dirigent. Het orkest bestaat uit een vaste kern professionele musici die wekelijks repeteren in de oudste stad van Holland. Het heeft een jaren lange ervaring met koorbegeleiding en kan met recht specialist op het gebied van koorbegeleiding worden genoemd.


Het gebied waarin het orkest koren begeleidt strekt zich uit van  Zeeland,  Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht tot Overijssel en Gelderland. Naast koorbegeleidingen verzorgt het orkest ook zelfstandig concertuitvoeringen.

Het Dordrechts Kamerorkest is primair een begeleidingsorkest voor koren en oratoriumverenigingen. Het orkest werkt zonder subsidie en is  desondanks in staat muzikale begeleiding op een hoog niveau te verzorgen tegen een redelijke prijs. Een ideale samenwerkingspartner voor ieder koor en oratoriumvereniging.

Desgevraagd kunnen naast de koorbegeleiding ook orkestrale werken in het programma worden opgenomen. Tevens heeft de dirigent de keuze of de strijkers met barokstokken spelen of met moderne strijkstokken. Voor het repertoire klik hier

Meer weten?

Wilt u meer weten, lees dan hier verder of neem contact met ons op.  De route naar onze repetitieruimte vindt u hier.