Contact

Contact

Contactpersonen

Contactpersoon voor besturen:Julia Bart
Telefoon: 06-55752169

Contactpersoon voor dirigenten: Casper van Nugteren
Telefoon: 078-6143740
Email: casfagot@gmail.com

Voor algemene vragen over het Dordrechts Kamerorkest:
Email: info@dordtskamerorkest.nl 

Werkwijze en kosten

Het Dordrechts Kamerorkest beschikt over een door de belastingdienst afgegeven inhoudingsplichtigenverklaring. Het orkest treedt op als werkgever. Het DKO draagt alle belasting en werknemersverzekeringen af aan de belastingdienst en de uitvoeringsinstantie werknemersverzekeringen. In het offertebedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:
– de orkestrepetities,
– een orkestrepetitie in Dordrecht onder leiding van de koordirigent met strijkers en houtblazers, de generale repetitie en het concert,
– de reiskosten, de kosten van de dirigent van het Dordrechts Kamerorkest, loonbelasting en werknemersverzekeringpremies,
– administratiekosten.

Het bedrag is exclusief organist/clavecinist, het huren van bladmuziek en de eventuele huur van instrumenten. Indien het Dordrechts Kamerorkest de te spelen werken in eigen bezit heeft, dan worden geen kosten in rekening gebracht.

Offerte

Als u een offerte wilt ontvangen, kunt u een mail aan Roald van Os, penningmeester van het DKO: dkopenning@gmail.com

Adres repetitieruimte

Het Dordrechts Kamerorkest repeteert in het Energiehuis in Dordrecht (Noordendijk 148).Energiehuis

De uitstraling van deze voormalige energiecentrale is imposant, industrieel, stoer en eigenzinnig. Het Energiehuis is een dynamisch gebouw. Hieronder vind je nog een aantal aanwijzingen als je met het openbaar vervoer wilt komen, als je je auto wilt parkeren en een routebeschrijving.

Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Dordrecht is het Energiehuis te bereiken met de lijn 10 (halte Energiehuisplein) en buslijnen 3,4 en 14 (halte Noordendijk). Steek bij Halte Noordendijk de weg over de Noordendijk in. Het Energiehuis bevindt zich aan uw rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis. Vanaf 1 januari 2016 is het tarief €1,30 per uur. U kunt ook, in beperkte mate, parkeren op het Energiehuis terrein. Op het Energiehuisterrein geldt een tarief van € 1,50 per uur. Gratis Parkeren kan ook, maar dat betekent dat je wel een stukje moet lopen. Zie onderstaande afbeelding.

Parkeren Energiehuis

In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kunt u zich bij de rolpoort melden, waar een intercom is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kan u uw fiets uit de stalling halen.

Routebeschrijving naar Parkeerterrein Energiehuis

Vanaf de A15

Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg) Neem afslag 23 ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla op het kruispunt met de Oranjelaan (stoplichten) rechtsaf. Sla bij het volgende stoplicht linksaf de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam

Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’. Sla bij de stoplichten rechtsaf: u rijdt nu op de Laan der Ver. Naties die overgaat in de Dokweg. Ga het spoorviaduct onderdoor en sla vervolgens bij de stoplichten rechtsaf. U vervolgt de weg langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten vervolgens rechtsaf en ga daarna direct links de Oranjelaan op. Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf, de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.